Bacchus Box er din ydmyge guide til køb, opdagelse og læring om vin.

Vi er en moderne, håndgribelig version af en vinklub, der tager BB-medlemmer på et tematisk, vinfyldt eventyr hver måned.

Din nøje udvalgte vin ankommer ved din dør sammen med vores magasin Bacchus Bladet.

Det er et blad med fantastisk indhold, opskrifter, perfekte afspilningslister og artikler, der hjælper dig med at lære alt om den vino, som er lige på trapperne og snart vil blive forelsket i!

Du kan også opdage vin ved at købe direkte fra vores vin-butik eller give en vingave til nogen, du har kær. <3