Garantibetingelser gældende for Bacchus Box

I det usandsynlige tilfælde at et Bacchus Box-medlem kan finde en lavere totalpris (inklusive fragtomkostningerne) for de kollektive tre (3) eller seks (6) vine, de modtager i deres Bacchus Box medlemspakke på en anden dansk baseret hjemmeside, vil vi give det medlem et (1) gratis år af deres eksisterende medlemspakke. 

Denne garanti er underlagt nedenstående vilkår og betingelser, der er som følger.

Krav på tilgængelighed 

Et BB-garantikrav kan kun indsendes af et nuværende og aktivt Bacchus Box-medlem.

Underretning hos Bacchus Box

BB-medlemmet skal indsende et BB-garantikrav inden for tredive (30) dage efter at være blevet  opkrævet for den BB-medlemspakke, der henvises til i kravet. Den lavere samlede pris for vinkassen (inklusive fragt) skal være tilgængelig for bestilling på det tidspunkt, hvor BB-medlemmet kontakter os, som fastlagt af vores kundeservicerepræsentanter.

Skal være "Apples to Apples" Sammenligning 

BB-garantibeviset skal bruge de nøjagtige flasker (samme mærke, producent, sorter, kvalitetsbetegnelse, vintage osv.), som BB-medlemmet modtog i BB-medlemspakken til grundlag for sammenligningen. Desuden skal den samlede pris (som inkluderer fragt) være baseret på den samme fragtadresse som BB-medlemskabet.

Sammenligningspriserne skal være tilgængelige for offentligheden online, og prisfastsættelsen er ikke gældende ved rabat eller salgsfremmende tilbud 

BB-garantien gælder kun for priser, der både annonceres og er tilgængelige for offentligheden på et dansksproget websted før rabatter på salgs- eller salgsfremmende tilbud.

Dette inkluderer for eksempel ikke priser, der tilbydes på:

  • Selskabsrabatter eller satser
  • Priser opnået via auktion eller lignende proces
  • Priser, der kun er tilgængelige via kupon, rabat, salg eller andre kampagner
  • Priser, der kun er tilgængelige via salg udenfor forretningen, tætningspriser, kombinerede tilbud og daglige tilbud
  • Tilbud, tilbud via kreditkort, tilbud via gavekort eller lignende

Verifikation af krav

Alle krav er underlagt kontrol af Bacchus Box. Bacchus Box vil ikke acceptere skærmbilleder eller andet påstået bevis for en lavere pris, der ikke kan bekræftes uafhængigt af Bacchus Box personale. 

Bacchus Box vil heller ikke bekræfte enhver anmodning, som Bacchus Box efter eget skøn mener, er resultatet af en trykning eller anden fejl eller er gjort bedragerisk eller i ond tro.

For at verificere et krav skal du kontakte en Bacchus Box kundeservicerepræsentant ved at sende en e-mail til support@bacchusbox.dk. 

Vi vil instruere dig om at sende et link til hjemmesiden, navnene og SKU-numrene på vinene for det pågældende websted, all-in-prisen (inklusive fragt), som din ordre udgør samt et billede eller skærmbillede af den samlede mængde.

Heriblandt verifikation af totaloplevelsen. Prisen gælder altså også på mindre dele såsom:

  • Produktion af Bacchus Bladet
  • Pynt i Bacchus Box
  • Ekstra små goder
  • Box med logo

Ændringer.

Bacchus Wine forbeholder sig ret til efter eget skøn at ændre eller afbryde BB-garantien eller at begrænse tilgængeligheden for enhver person, til enhver tid, af en eller anden grund og uden forudgående varsel eller ansvar over for dig. Vilkårene, der er gældende på tidspunktet for din indgivelse af krav, bestemmer din støtteberettigelse under BB-garantien.

Fandt du dit svar?